Om oss / Kontakt


Famous Foxes Kennel


Om OssJag heter Kim, bor med min sambo Andreas och vår dotter Linnea och son Liam i Karlshamn/ Hällaryd i Blekinge.

Vi har tre stycken raser i hemmet, en chihuahua,en tollare och en kelpie. Vi sysslar med agility och lydnad och rallylydnad,och tränar lite apportering och viltspår också.


Jag och Andreas är utbildade agiltyinstruktörer, och agility är vår huvudgren.


Ni undrar säkert hur vi kom på den här kombinationen av hundraser, men alla har de sina fördelar.

Vi gillar tollare är för att de är pigga, glada,energiska och intelligenta  alltid med på alla upptåg. Lagom stora att ha och göra med, snälla mot alla de möter och en otrolig arbetsvilja. En bra familjehund som kräver aktivering. Stella är familjens snällaste medlem, finns inget ont i henne. Hon vill alltid vara till lags och vill göra rätt i alla lägen.


Kelpies, kort och enkelt. Fartfyllda, arbetsmyror som älskar allt och alla, men med ett otroligt fokus. Rizzla är familjens virvelvind, hon är alltid på gång när det händer något och kan tänka sig att arbeta dygnet runt. Och när hon jobbar har hon ett otroligt fokus på uppgifterna hon ges.


Varför vi gillar chihuahua, det är för deras otroliga charm, de uppskattar en dag på soffan ibland lika mycket som en dag på tävling. Otroligt personliga och helt underbara. Wally han är den tröttaste i vår familj, även om han vaknar till så fort det händer något. Han gillar att vara med där det händer, mitt i händelsernas centrum trivs han bäst. Han älskar allt och alla, och går lika bra ihop med en hanar som tikar..


Vi värdesätter hundar som är trevliga och med en ''av och på knapp''. Sunda i kroppen och med en bra metalitet!                                  Kontaktuppgifter till oss,


Kim Atnarsson och Andreas Atnarsson

Åkerstigen 4

37470 Trensum


Kim 0735 353 997

Andreas 0735 125 159


mailadress: info@famousfoxes.se